16 Mart 2012 Cuma

YILDIZ BEYİ ASPAVA



Yaşamkent’in girişinde 2010 yılının başından beri hizmet veren, lezzetiyle damakları şenlendiren bu mekan en az ayda bir kere gidip kendinizi ödüllendirebileceğiniz bir yer.







Buraya gittiğimde ilk başta menüye uzun uzun bakıyorum, ne yiyeceğime bir türlü karar veremiyorum -yemeklerin hepsi çok güzel- önce ikram olan salata, patates ve cacığımız geliyor. Patatesler fotoğrafta da görüldüğü üzere çıtır çıtır çok lezzetli ve isterseniz üzerine sos döktürebiliyorsunuz sosla da ayrı bir lezzetli oluyor, salata ve cacıkta yemekle iyi gidiyor.




Buraya her geldiğimde yemeden geçemediğim tereyağlı bulgur pilavı istiyoruz. Tereyağının güzel kokusuyla birleşmiş lezzetli bir bulgur pilavı. Denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum gerçekten çok güzel.



Canımız çok çektiği için önden lahmacun istiyoruz, kuyruk yağı fazla konulmadığı için çok ağır olmuyor mis gibi kokuyor maydanoz ve limonu arasına koyup hapur hupur yiyoruz.



Ve buraya geliş amacımız döner dürüm… Ben sos- soğan istiyorum arkadaşım sos- soğan- kaşar. Sos soğan olmadan olmuyor kesinlikle sos ve soğanlı denemenizi tavsiye ediyorum isteğe göre kaşarda koydurabilirsiniz oda ayrı bir lezzet katıyor. Yazarken dahi ağzımın suyu akıyor. Döner kesinlikle yağlı değil ve çok lezzetli daha ilk lokmayı ağzınıza atarken bir bakıyorsunuz dakikalar içinde hepsi tükenmiş…


Künefeleri de kesinlikle çok lezzetli ancak çok doyduğumuz için bu sefer künefe istemiyoruz. Bu işletmede hayran olduğum bir şey var önden salata, patates, cacık ikram ediyorlar yemek bittiğinde de sınırsız çay ve kahve bu kadar tok gözlü olamıyor diğer işletmeler ayrıca fiyatlarda çok uygun buraya gelip tıka basa doyar ve maksimum kişi başı 20 TL öder kalkarsınız, biz hepsi için 33 TL ödüyoruz…


Hizmet çok hızlı

Yemekler son derece lezzetli 

E fiyatlar zaten harika…


Yıldız Beyi Aspava


Mesa Yonca Siteleri Altı

3158. Cadde No: 10/A

Taşkınlar İş Merkezi

Yaşamkent – ANKARA

ALO PAKET :

312 217 62 20 - 217 62 21


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder